Bemutatkozó

Szécsényi Zsuzsanna biokozmetikus vagyok. Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzam:

Gyermekkori vágyam valósult meg mikor a Nagyszüleim segítségével, szakmaváltóként 2014-ben kozmetikus lettem. Nagy lépés volt ez nekem, de rá kellett jönnöm, hogy valójában egész életemben erre készültem. Már nagyon fiatalon érdekelt az egészséges életmód, a gyógynövények és lenyűgözött a természet, képzésem során pedig megtanultam, hogyan állítsam mindezt a szépség szolgálatába. Nem is volt kérdés, hogy munkám során biokozmetikumokkal fogok dolgozni. A természethez való nagyon erős vonzódásom, a környezetem és az állatok tisztelete is ebbe az irányba hajtott.
Fontosnak tartom, hogy a legtisztább és a legmagasabb hatóanyag tartalmú kozmetikumokkal kényeztesselek benneteket. Az általam végzett kezelések hatékonysága kimagasló, köszönhetően a prémium kategóriás Biola és Phyts termékeknek.
Imádom a munkámat, rendszeresen képzem magamat, hogy tudásomat napra készen tartsam, így igyekszem számotokra mindig a legmagasabb színvonalat nyújtani.

Az emberek mellett felelőséggel tartozom a környezetemért is ezért soha nem használok állatokon tesztelt, illetve a környezetet károsító anyagokat. Külön figyelmet fordítok a szelektív hulladékgyűjtésre, a mosásból és a fertőtlenítésből származó környezet terhelésre. Kérlek nézz körül az oldalamon és tedd meg az első lépést a sugárzóan szép, egészséges bőr felé.