Green Peel gyógynövényes hámlasztás

1, GREEN PEEL® FRESH UP -AZONNALI SZÉPÍTŐ, peeling-hatás nélkül!

Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® Fresh Up vitalizálja a sejteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. A klasszikus „esemény előtti” kezelés, legyen szó bármilyen buliról, vagy akár egy fontosabb üzleti találkozóról. Életteli és egészséges arcszínt biztosít, javítja a bőr rugalmasságát, és az idő előtti öregedés ellen is kiváló. Lifting hatású kezelés a frissebb,ragyogóbb bőrért. A kezelés időtartama kb. 90 perc.

#KezelésekÁr
1 FRESH UP gyógynövényes hámlasztás+ampulla+pakolás 20 000 Ft
2 ENERGIE gyógynöv. háml.+ampulla + pakolás 25 000 Ft

2, GREEN PEEL® ENERGY – Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling-hatás nélkül!

Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét. A GREEN PEEL® Energy kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat, és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést. Egészséges bőr, hámlás nélkül!

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

 

3, GREEN PEEL® CLASSIC – bőr megújításra

Az eredeti GREEN PEEL® Classic gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés már 60 éve hatékony kezelési forma. A GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”, sikere önmagáért beszél. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat 2-5 napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a kozmetikus a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „Beauty Finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezi be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.
Hogyan hat a GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelés?
Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén, valamint tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll, a 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb mindössze 3-5 nap alatt megy végbe.

Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást, arcon és testen egyaránt. Eredményesen alkalmazható a következő esetekben:
tág pórus, seborrhoea (zsíros bőr)
fakó, sápadt, rossz keringésű bőr

lassan regenerálódó bőr
idő előtti öregedésre hajlamos, laza kötőszövetű bőr
napkárosodott bőr hiperpigmentáció egyes esetei
megereszkedett hasfal, karok, comb
stria (terhességi csíkok)
A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, így a bőr reakciója is különböző.

#KezelésekÁr
1 CLASSIC 1. alkalom: hámlasztás+ otthonápolási csomag+2. alkalom: regenerálás 50 000 Ft