Hyamatrix

HYAMATRIX innováció a gyakorlatban

A Hyamatrix szakemberei olyan kezeléssorozatot alkottak meg, amely egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a bőrfiatalító készítmények piacán. A bőr súlyos károsodásainak helyreállítását szolgáló termékek lehetővé teszik a teljes biorevitalizáció elérését, injekciós beavatkozás nélkül.

A termékek bioplasztikus anyaga nanostrukturált hyaluronsavat és mátrix peptideket tartalmaz, ez az egyedi formula szolgáltatja a látványos eredményeket.

A Hyamátrix kezelések nem csupán eltűntetik a látható ráncokat, hanem képesek leállítani az öregedési folyamatot, így akár több évvel is csökkentik a bőrsejtek biológiai életkorát.

Hogyan képesek erre injekció és fájdalom nélkül?

A hyaluronsav első számú fegyver a ráncok, a dehidratált, az öregedő, megereszkedett bőr elleni harcban, de sajnos van vele két nagy probléma.

  • Óriás molekula, így nem tud a bőrbe jutni segítség nélkül (injekció), mivel fennakad a bőr természetes szűrőjén.

A szervezetben található hialuronidáz enzim feladata a hyaluronsav molekulák folytonos elbontása, így rövid időn belül a bejutott molekulák is felszívódnak.A Hyamátrix mindezekre megoldást talált. Lényegében egy egészen új, komplex terméket hoztak létre, mely három lépésben fejti ki a hatását:Az általuk kifejlesztett egyedi és szabadalmaztatott destrukturált hyaluronsav molekula méretre 10 nm-ig terjed és molekuláris tömege kisebb 40 Kda- nál, így méreténél fogva könnyen behatol a bőr legmélyebb rétegeibe és pótolja az elveszett hidratációt.A kezelések részeként használt másik szabadalmaztatott anyag a strukturáló szérum mátrix peptidekkel, mely képes a bőrbe bejutott hyaluronsav molekula részleteket újra makromulekulákká alakítani, így elősegítve a hosszú távú eredményt.Szintén egyedi fejlesztés a kezelésben felhasznált korrekciós szérum, mely megindítja és stimulálja a bőr saját, természetes regenerációs folyamatait, az elasztin és a kollagén termelést.A Hyamatrix kezelések így egyidejűleg hidratálnak, ránctalanítanak, feszesítenek, beindítják a bőr természetes regeneráló folyamatait és mindezt hosszú távon képesek garantálni. A Hyamátrix nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem ténylegesen is leállítja az öregedési folyamatokat és néhány évvel csökkenti a bőr biológiai korát.