Green Peel hatás

Új bőr 5 nap alatt

Több mint 60 évvel ezelőtt Christine Schrammek megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztó kezelést, az egyenletes és tiszta arcbőrért.

A kezelés alapja nyolc válogatott gyógynövényekből álló keverék, mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kezelés Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később orvosilag tovább fejlesztette és kiszélesítette. A gyógynövényes hámlasztó kezelést szerte a világon szakképzett kozmetikusok és orvosok végzik. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota, és az elérni kívánt célok alapján.

A természetes, eredeti GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás több mint 60 éve világsiker. 3 bőrgyógyászatilag kifejlesztett sikeres problémamegoldó kezelés.

CLASSIC • ENERGY • FRESH-UP

GREEN PEEL® CLASSIC – bőr megújításra

Az eredeti GREEN PEEL® Classic gyógynövényes mélyhámlasztó kezelés már 60 éve hatékony kezelési forma. A GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”, sikere önmagáért beszél. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzom, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat 2-5 napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „Beauty Finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezem be a bőrmegújító kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.

Hogyan hat a GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelés?

Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén, valamint tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll, a 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb mindössze 3-5 nap alatt megy végbe.

Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást, arcon és testen egyaránt. Eredményesen alkalmazható a következő esetekben:

  • tág pórus, zsíros bőr
  • fakó, sápadt, rossz keringésű bőr
  • lassan regenerálódó bőr
  • idő előtti öregedésre hajlamos, laza kötőszövetű bőr
  • napkárosodott bőr hiperpigmentáció egyes esetei
  • megereszkedett hasfal, karok, comb
  • stria (terhességi csíkok)

A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, így a bőr reakciója is különböző.

GREEN PEEL® ENERGY – Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling-hatás nélkül!

Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét. A GREEN PEEL® Energy kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigment - foltokat, és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést. Egészséges bőr, hámlás nélkül!

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

GREEN PEEL® FRESH UP -AZONNALI SZÉPÍTŐ, peeling-hatás nélkül!

Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® Fresh Up vitalizálja a sejteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. A klasszikus „esemény előtti” kezelés, legyen szó bármilyen buliról, vagy akár egy fontosabb üzleti találkozóról. Életteli és egészséges arcszínt biztosít, javítja a bőr rugalmasságát, és az idő előtti öregedés ellen is kiváló. Lifting hatású kezelés a frissebb, ragyogóbb bőrért. A kezelés időtartama kb. 90 perc.