Rólam mondták

„Anyagismeret, kémia és biológia tanárként számos szépségipari szakmában oktatattam már, sok leendő kozmetikust ismertem meg. Zsuzsi a több száz diákom közül mindvégig kiemelkedő szakmai elhivatottságot, tudásvágyat és precizitást mutatott. Nemcsak én járok diplomaszerzése óta hozzá, de a lányomat is rá mertem bízni, és bárkinek jó szívvel ajánlom.”

Ibolya, Budapest

Ibolya,

„Nincs könnyű bőrtípusom. Hosszú évekig szenvedtem az időről-időre megjelenő fájdalmas pattanásoktól. Zsuzsi a nekem készített krémekkel és professzionális kezelésekkel hamar megoldotta a problémát, és azóta is minden egyes kezeléssel egyre szebb lesz a bőröm. A nála töltött idő igazi felüdülés.”

Orsi, Budapest

Orsi,

„Problémás bőrömmel fordultam évekkel ezelőtt Zsuzsizshoz. Nagyon szimpatikus volt az, hogy rengeteg kezelés és anyag állt rendelkezésre nála ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, ami sikerült is page2image14632Azóta is folyamatosan visszatérő vendég vagyok a kozmetikában, még így is, hogy már nincs annyi "munka" a bőrömmel. Hisz egy kis táplálás, regenerálás sosem árt. Nem utolsó sorban a léleknek is feltöltődés, hisz profizmusa a mellett a személyisége is olyan, hogy az ember szeret odajárni. Ha valakinek fontos, külön kiemelendő, hogy bio és állatkísérlet mentes anyagokkal dolgozik. Szívből ajánlom mindenkinek, akár van bőrproblémája, akár csak egy kis kényeztetésre vágyik.”

Dóri, Budapest

Dóri,

„Zsuzsihoz, több, mint négy éve visszajáró vendég vagyok. Kedvessége és gyorsasága, valamint precíz munkája azonnal márka-hűvé tett! Kiváló bőrkímélő - természetes alapagyagokkal dolgozik, ezáltal egyszer sem volt panaszom semmilyen gyulladásra. Végül, de nem utolsó sorban, a szalon a város szívében van, így a hely megközelítése is nagyszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Zsófi, Budapest

Zsófi,